Gaffergear Case 043 zwart

Afmetingen:


Buitenmaat:46,4 X 36,6 X 17,6 cm


Binnenmaat: 42,6 X 29,0 X 15,9 cm


 


 

GGC-430-C

excl. BTW

€ 94,90

incl. BTW

€ 114,83

* Verplichte velden

Details

Gaffergear Case 043 zwart

De koffers van Gaffergear zijn de ideale koffers voor het opbergen van uw apparatuur. De Gaffergear Case 043 is bestand tegen zeer extreme omstandigheden. Zo is de koffer stofdicht, waterdicht, maar ook stootbestendig. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Gaffergear Case 043 de ideale koffer is voor het opbergen maar natuurlijk ook vervoeren van apparatuur.

De Gaffergear Case beschikt over een hoge impact polypropyleen-copolymeer wand, waardoor de koffer ondanks zijn sterke zichzelf toch een lichtgewicht mag noemen.

Door het automatische drukventiel ontlucht de koffer terwijl de watermolecules buiten worden gehouden.  Hiermee kan de Gaffergear Case makkelijk vervoerd worden in bijvoorbeeld het vrachtruimte van een vliegtuig.

De Gaffergear Koffers onderscheiden zich van andere merk koffers, door zijn zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding.

Afmetingen:

Buitenmaat:46,4 X 36,6 X 17,6 cm

Binnenmaat: 42,6 X 29,0 X 15,9 cm

 

Hieronder de volgende indelingen die mogelijk zijn voor de Gaffergear Case 043

Leeg:

De Gaffergear Case wordt in dit geval leeg geleverd, u bent er vrij in om de Gaffergear Case na eigen wijze in te delen.

Plukschuim:

De Gaffergear koffers zijn nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden. Wanneer u een Gaffergear Case besteld en de foto’s van de apparatuur die in de koffer moet komen na ons toestuurt, maken wij de plukschuim voor u op maat zoals u wilt, dit zorgt ervoor dat  u niet meer zelf met een mes in het plukschuim hoeft te gaan snijden, en het schuim precies op maat is. zo bestaat er dus ook geen kans dat het snijden mis gaat en u het schuim kan weggooien.

Klittenbandvakverdeling

De Gaffergear Case 043 is de kleinste case waarbij u ook kan kiezen voor de klittenbandvakverdeling. Klittenbandvakverdeling zorgt ervoor dat u losse artikelen goed en overzichtelijk kunt opbergen. De compartimenten zijn verstelbaar, zodat u zelf ook verschillende vakken kunt creëren. Tevens zijn de zijwanden en bodem van de klittenvakverdeling voorzien van een beschermende laag. Bij de klittenbandvakverdeling zit ook een laag noppenschuim in de deksel, die ervoor zorgt dat bij het vervoeren van de koffer de producten op zijn juiste plek blijven.

Gereedschap opbergingsset

Gaffergear biedt nu ook de gereedschap opberging set aan. Deze set bestaat uit een kunststofplaat, waarin ringen en klipjes zitten, waardoor u al uw gereedschap overzichtelijk kunt opbergen. In de deksel zit ook een plaat gevestigd, deze dient ervoor om kleine artikelen op zijn plek te houden, denk hierbij aan een pen, stenleymes of stiften, achter deze plaats, kunt ook nog een map of papieren plaatsen. Kortom, deze set zorgt ervoor dat u alles in één blik overzichtelijk ziet liggen.

Plukschuim op maat

De Gaffergear koffers zijn nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden. Wanneer u een Gaffergear Case besteld en de foto’s van de apparatuur die in de koffer moet komen na ons toestuurt, maken wij de plukschuim voor u op maat zoals u wilt, dit zorgt ervoor dat  u niet meer zelf met een mes in het plukschuim hoeft te gaan snijden, en het schuim precies op maat is. zo bestaat er dus ook geen kans dat het snijden mis gaat en u het schuim kan weggooien. Ook kunt u bij het plukschuim op maat kiezen voor vinger uitsparingen, zodat u de apparatuur die u in de koffer plaats gemakkelijk uit de koffer kunt halen.

Extra informatie

EAN-code Nee
Gewicht 2.7600
Merk GafferGear
Kleur Zwart
Serie Nee
Uitvoering Nee
Deksel diepte 4.5 cm
Bodem diepte 11.4 cm
Gewicht leeg 2.76 kg
Gewicht met plukschuim 3.04 kg
Maximaal drijfvermogen Nee
Gebruikstemperatuur - 30 / 90°C
Waterbestendig Ja, waterbestendig
Garantie 5 jaar
Verpakking breedte Nee
Verpakking hoogte Nee
Verpakking lengte Nee

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren