Gaffergear Case 023H oranje

Afmetingen:
Buitenmaat:25.8 X 24.3 x 16,75 cm
Binnenmaat: 23.5 X 18.0 X 15.60 cm
GGC-235H155O-C

excl. BTW

€ 48,26

incl. BTW

€ 58,39

* Verplichte velden

Details

Gaffergear Case 023H oranje

De koffers van Gaffergear zijn de ideale koffers voor het opbergen van uw apparatuur. De Gaffergear Case 023 is bestand tegen zeer extreme omstandigheden. Zo is de koffer stofdicht, waterdicht, maar ook stootbestendig. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Gaffergear Case 023 de ideale koffer is voor het opbergen maar natuurlijk ook vervoeren van apparatuur.

De Gaffergear Case beschikt over een hoge impact polypropyleen-copolymeer wand, waardoor de koffer ondanks zijn sterke zichzelf toch een lichtgewicht mag noemen.

Door het automatische drukventiel ontlucht de koffer terwijl de watermolecules buiten worden gehouden.  Hiermee kan de Gaffergear Case makkelijk vervoerd worden in bijvoorbeeld het vrachtruimte van een vliegtuig.

De Gaffergear Koffers onderscheiden zich van andere merk koffers, door zijn zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding.

Het verschil met de gewone Gaffergear Case 023 is dat de Gaffergear Case 023H de hogere variant is van de gewone 023. De lengte en breedte van de 2 koffers zijn exact hetzelfde, alleen de Gaffergear Case 023H is 5 cm hoger dan de Gaffergear Case 023.

Afmetingen:

Buitenmaat:25.8 X 24.3 x 16,75 cm

Binnenmaat: 23.5 X 18.0 X 15.60 cm

 

Hieronder de volgende indelingen die mogelijk zijn voor de Gaffergear Case 023H

Leeg:

De Gaffergear Case wordt in dit geval leeg geleverd, u bent er vrij in om de Gaffergear Case na eigen wijze in te delen.

Plukschuim:

De Gaffergear koffers zijn nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden. Wanneer u een Gaffergear Case besteld en de foto’s van de apparatuur die in de koffer moet komen na ons toestuurt, maken wij de plukschuim voor u op maat zoals u wilt, dit zorgt ervoor dat  u niet meer zelf met een mes in het plukschuim hoeft te gaan snijden, en het schuim precies op maat is. zo bestaat er dus ook geen kans dat het snijden mis gaat en u het schuim kan weggooien.

Extra informatie

EAN-code Nee
Gewicht 0.9600
Merk GafferGear
Kleur Oranje
Serie Nee
Uitvoering N/B
Deksel diepte 2.5 cm
Bodem diepte 13.1
Gewicht leeg 960 gram
Gewicht met plukschuim 1006 gram
Maximaal drijfvermogen Nee
Gebruikstemperatuur - 30 / 90°C
Waterbestendig Ja, waterbestendig
Garantie 5 jaar
Verpakking breedte N/B
Verpakking hoogte N/B
Verpakking lengte N/B

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren