Gaffergear Case 02 zwart

Afmetingen:
Buitenmaat: :23 X 17,5 X 5,3 CM
Binnenmaat : 21,2 X 14,0 X 4,7 CM
GGC-002

excl. BTW

€ 15,64

incl. BTW

€ 18,92

* Verplichte velden

Details

Gaffergear Case

De koffers van Gaffergear zijn de ideale koffers voor het opbergen van uw apparatuur. De Gaffergear Cases zijn bestand zeer extreme omstandigheden. Zo zijn de koffers stofdicht, waterdicht, maar ook stootbestendig. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Gaffergear Cases de ideale koffer is voor het opbergen maar natuurlijk ook vervoeren van apparatuur. De Gaffergear Koffers onderscheiden zich van andere merk koffers, door zijn zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding.

De Gaffergear Case 02 zwart

De Gaffergear Case 02 is een ideale case om kleine spullen veilig in op te bergen. Omdat de Case zo klein is, is het mogelijk om de case overal mee na toe te nemen. De Gaffergear Case 02 is dit ideaal voor bijvoorbeeld, kamperen, wandelen of rondreizen. De Gaffergear Case 02 heeft een IP67 certificaat, wat inhoudt dat de Case zeker 30 minuten lang, 1 meter onderwater kan blijven.

Afmetingen:

Buitenmaat:    23 X 17,5 X H5,3 CM

Binnenmaat:   21,2 X 14,0 X 4,7 CM

 

Hieronder de volgende indelingen die mogelijk zijn voor de Gaffergear Case 02

Leeg:

De Gaffergear Case wordt in dit geval leeg geleverd, u bent er vrij in om de Gaffergear Case na eigen wijze in te delen.

Plukschuim:

De Gaffergear koffers zijn nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden. Wanneer u een Gaffergear Case besteld en de foto’s van de apparatuur die in de koffer moet komen na ons toestuurt, maken wij de plukschuim voor u op maat zoals u wilt, dit zorgt ervoor dat  u niet meer zelf met een mes in het plukschuim hoeft te gaan snijden, en het schuim precies op maat is. zo bestaat er dus ook geen kans dat het snijden mis gaat en u het schuim kan weggooien.

Noppenschuim:

De Gaffergear koffer is wanneer u kiest voor een case met noppenschuim gevuld met een laag noppenschuim die ervoor zorgt dat tijdens het vervoeren de producten op zijn plaats blijven, en niet heen en weer gaan schuiven.

Plukschuim op maat

De Gaffergear koffers zijn nu met iets revolutionairs gekomen, waardoor onze cases zich onderscheiden van andere merken koffers: RL Sales biedt de koffers van Gaffergear aan met plukschuim op maat gesneden. Wanneer u een Gaffergear Case besteld en de foto’s van de apparatuur die in de koffer moet komen na ons toestuurt, maken wij de plukschuim voor u op maat zoals u wilt, dit zorgt ervoor dat  u niet meer zelf met een mes in het plukschuim hoeft te gaan snijden, en het schuim precies op maat is. zo bestaat er dus ook geen kans dat het snijden mis gaat en u het schuim kan weggooien. Ook kunt u bij het plukschuim op maat kiezen voor vinger uitsparingen, zodat u de apparatuur die u in de koffer plaats gemakkelijk uit de koffer kunt halen.

 

Extra informatie

EAN-code Nee
Gewicht 0.2600
Merk GafferGear
Kleur Zwart
Serie Nee
Uitvoering N/B
Deksel diepte 1,4 CM
Bodem diepte 3,3 CM
Gewicht leeg 160 gram
Gewicht met plukschuim 180 gram
Maximaal drijfvermogen Nee
Gebruikstemperatuur -10 / 80 ℃
Waterbestendig Ja, waterbestendig
Garantie 5 jaar
Verpakking breedte N/B
Verpakking hoogte N/B
Verpakking lengte N/B

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren